Finantarile europene se deschid in februarie

macheta 3 2015“Conducerea Ministerului Agriculturii a avut o serie de discuții cu experții CE și, deși există numeroase proceduri birocratice care trebuie parcurse, cred că în luna ianuarie vom avea acordul Comisiei pentru a deschide în februarie câteva măsuri. Prima pe care o vizăm este fosta Măsură 1.2.1, prin care să consolidăm producția. O altă măsură pe care o avem în vedere este cea care ne va permite să contribuim la întinerirea forței de muncă din agricultură, respectiv măsura pentru tinerii fermieri, prin care aceștia vor beneficia de fonduri europene nerambursabile în valoare de 50.000 de euro”, a declarat Daniel Constantin, ministrul Agriculturii.


Beneficiarii eligibili pentru sprijinul financiar nerambursabil acordat prin vechea Măsură 1.1.2 erau fermierii în vârstă de până la 40 de ani neîmpliniți la data depunerii cererii de finanțare, persoane fizice sau juridice, care practică în principal activități agricole și a căror exploatație are o dimensiune economică între 6 și 40 UDE.
sesiuni-cu-finan-are-prin-pndr-in-februarie-sau-in-martie-14675La CameraDeputaților,  a anunțat că, cel târziu din luna martie 2015, vor fi lansate sesiuni pe toate măsurile de finanțare, cu depunere online (mai puțin tinerii fermieri și fermele mici). Sesiunea de depunere va fi anuală și selecția lunară.

La Camera Deputaților, secretarul de stat George Turtoi (foto) a anunțat că, cel târziu din luna martie 2015, vor fi lansate sesiuni pe toate măsurile de finanțare, cu depunere online (mai puțin tinerii fermieri și fermele mici). Sesiunea de depunere va fi anuală și selecția lunară.

IMPORTANT: Consultanta fonduri europene si proiecte de afaceri, orice judet. TRIMITEŢI ACEASTĂ CARTE DE VIZITĂ (IMAGINEA) PE ADRESA DE E-MAIL ŞI BENEFICIAŢI DE 25% REDUCERE LA ORICE PROIECT ÎN CURSUL ACESTEI LUNI !

macheta 2 2015

Reclame
Acest articol a fost publicat în Arad, Bacau, Bihor, Botosani, Brasov, Bucuresti, Covasna, Darabani, Editorial, Hudesti, Iasi, Leorda, Neamt, Ramnicu Valcea, Satu Mare, Suceava, Uncategorized, Vaslui, Vrancea, Zootehnie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Finantarile europene se deschid in februarie

  1. Pingback: Finantarile europene se deschid in februarie »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s